Zibanejads åtteårige avtale med Rangers
12 Oct

Zibanejads åtteårige avtale med Rangers

Mika Zibanejad kan bli en ubegrenset gratis agent etter slutten av denne sesongen, men fremragende Mika har brakt for mange prestasjoner til Rangers. På denne måten kjøpte Rangers ut Mikas frie kropp og fortsatte å sende Billige NHL Drakter. Og signerte en åtte år langtidskontrakt med ham. Kanskje vil han forbli lojal for å fortsette karrieren i dette laget til han blir pensjonist.

18. juli 2016 byttet senatoren Zibanejad (og andre runde i NHL-utkastet 2018) til New York Rangers i bytte mot Derek Brassard og NHL-utkastet 2018. Syv-runde valg. På denne måten vokste Mika raskt til en av de beste spillerne i ligaen og ble en enestående modellspiller. En så god spiller må først begynne å bli sterk. 26. juli 2017 signerte Zibanejad og Rangers en femårig fornyelseskontrakt på 26,75 millioner dollar. Mål, assists og hattrick av høy kvalitet har vunnet mange seire. I 2020 ble han den andre spilleren i NHL-historien som fullførte en seiersrekke på fem kamper på overtid.

Som leder tenker ikke Mika på hva hun skal gjøre eller ikke gjøre. Han kommuniserer med hver lagkamerat så mye som mulig og gir hjelp til bedre å spille effekten i spillet. For å løse problemet direkte har han alltid gjort en god jobb, slik at han kan lykkes. Rangers tillit tillater at Mikas styrke brukes. De oppnår hverandre. Han fortjener denne New York Rangers Drakt, og Rangers fortjener å bli bedre. Denne Han er en spiller som alle liker, så jeg er villig til å følge og lære av denne ånden.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt