Vegas Golden Knights går glipp av sluttspillet
29 Apr

Vegas Golden Knights går glipp av sluttspillet

Skader har alltid vært det mest fryktede for idrettsutøvere. Når det først er skader, vil trusselen fra spillet bli sterkt redusert, og Vegas Golden Knights er nå veldig desperate fordi de vil bli fullstendig eliminert denne sesongen på grunn av skader. I sluttspillet har ikke alle vært i stand til å se dem iført Vegas Golden Knights Drakt mot noe lag.

Dette er første gang Vegas Golden Knights ikke har klart å komme seg til sluttspillet i Stanley Cup siden de ble med i NHL som et ekspansjonslag i 2017-18, og jeg tror det er veldig smertefullt for dem. Men virkeligheten er så grusom, uten en sunn kropp kan de ikke gå videre.

Sammenlignet med Vegas Golden Knights, har Florida Panthers spilt som en våkne løve denne sesongen, etter å ha slått flere lag, er de fast på nr. 1-plassen, basert på deres siste prestasjoner. Se, så lenge de holder seg i form, har de en god sjanse til å komme øverst på pallen i Billige NHL Drakter. Siden de er relativt avslappede nå, har ikke Vegas Golden Knights noe annet valg enn å se frem til et gjennombrudd neste sesong.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt