Tampa Bay Chargers vant Stanley Cup-mesterskapet, glade for å nevne to påfølgende mesterskap
10 Jul

Tampa Bay Chargers vant Stanley Cup-mesterskapet, glade for å nevne to påfølgende mesterskap

Stanley Cup-finalen i 2021 avsluttet det femte spillet. Tampa Bay Chargers kom tilbake til hjemmebanen og beseiret Montreal Canadiens 1-0 med Coltons mål, og beseiret kanaderne 4-1. Det er også det andre laget i ligaen som forsvarer tittelen på 23 år.

Keeperen Vasilevsky, iført en Tampa Bay Lightning Drakt, vant playoffs MVP med en 93,7 prosent redningsrate i sluttspillet og ble den mest verdifulle spilleren i sluttspillet. Han gjorde 22 redninger i kamp 5 i NBA-finalen, og hjalp Tampa Bay Chargers med å slå Montreal Canadiens 1-0, og hjalp laget i det siste spillet i hver sluttspillrunde. Forfremmelse. Vasilievsky ble den 17. vinneren av NHL Conn Smythe Award.

Montreal-kanadiere er også verdig respekt. De kom inn i finalen for første gang siden 1993. Sluttspillet har også gjort sitt beste for å beseire Toronto Maple Leafs, feide Winnipeg Jets og beseire Wei uten å være optimistisk. Gaskin Cavaliers gikk videre til finalen. Den 33 år gamle keeperen prøvde også sitt beste, iført en blendende Montreal Canadiens Drakt for å beskytte målet fast. Det er den fremragende prestasjonen til keeperen som holder håpet til slutt. Kanadiere i Montreal kan sies å være på nivå med Tampa Bay Chargers, og jeg håper de kan gjøre comeback og vinne flere priser.

Med støvet avgjort denne sesongen, blir også utkastet til den nye sesongen avgjort med en gang. Buffalo Sabres vil ha nummer 1-valget, det nye laget Seattle Kraken vant den andre plassen, og Anaheim Ducklings vant plukket. Første runde av utkastet gjennomføres i slutten av denne måneden. Venner som liker NHL vil fortsette å ta hensyn til bevegelsene deres.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt