St. Louis Blues slo ut Minnesota Wild
13 May

St. Louis Blues slo ut Minnesota Wild

Etter nok en runde med konkurranser beseiret St. Louis Blues Minnesota Wilds 5-1 i spill 6 i den første runden av Western Conference. Vladimir Tarasenko scoret fire mål i disse to kampene, og nå har St. Louis Blues gått videre til andre runde av Stanley Cup-sluttspillet. Dagens motstandere måtte gå stille ut i sine Minnesota Wild Drakt.

Faktisk er det synd for Minnesota Wild å bli eliminert i første runde, men overfor St. Louis Blues har de ikke mange gode muligheter til å angripe. Når de står overfor knockout-stadiet, trenger de en veldig tøff psykologisk kvalitet. Må være klar til å spille bedre.

Det var Binningtons tredje seier siden han erstattet Ville Husso, hadde en god start og klarte en storm av motstandernes angrep, spilte også håp i desperasjon, nå som første del har vært vellykket, og de har en sjanse neste, ser frem til Vladimir Tarasenko for å fortsette å spille bedre angrep, det generelle samarbeidet og samholdet kan få dem til å gå lenger, de må bruke St. Louis Blues Drakt for å møte vanskeligere kamper, det er mulig å møte krenkelser Få ønsket resultat.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt