Price helse er nøkkelen til suksess
27 Sep

Price helse er nøkkelen til suksess

NHL-sesongen 2021-22 begynner 12. oktober. Med åpningen av treningsleiren bekrefter Montreal Canadiens styrken til laget og ser hvordan de skal arrangere oppstillingen for den nye sesongen. Shea Weber vil være fraværende fra denne sesongen. Kanskje vil han ikke lenger spille på grunn av skader. Jeff Petry og Joel Edmundson har blitt toppspillerne på laget. David Savard mottok også offisielt Montreal Canadiens Drakt og startet spillet som en ny spiller i den nye sesongen.

Carey Price helse er veldig viktig. Han vil lede hele laget til å konkurrere med andre lag om rangering. Keeperen hjalp kanadiere med å score tre i Montreals første Stanley Cup siden 1993 etter flere skader. Seier. Den 34 år gamle spilleren forbereder seg på sin 15. NHL-sesong, selv om han fortsatt gjennomgår restitusjonstrening. Selvfølgelig har Nick Suzuki og Cole Caufield alle deltatt gjennom hele sesongen, og spissen Mike Hoffman har også sluttet seg til laget, noe som gjør at lagets prestasjoner kan ha et dypere nivå av fremgang.

Selvfølgelig er det også overraskende retur av spissen Jonathan Drouin, noe som øker muligheten for Montreal Canadiens fremover. Drouin scoret 23 poeng på 44 kamper før han forlot laget og forventes å slå sin egen rekord denne sesongen. Dette laget har nye styrker og erfaringen og forståelsen til de gamle spillerne. Så lenge de er kjent med hverandres ferdigheter, tror jeg at når de tar på seg Billige NHL Drakter, kan de definitivt få muligheten til mesterskapet til å gå så langt som mulig.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt