Pierre-Luc Dubois prøver å hjelpe Jets med å konkurrere om Stanley Cup
22 Sep

Pierre-Luc Dubois prøver å hjelpe Jets med å konkurrere om Stanley Cup

Pierre-Luc Du Bois sa at han tror han kan vende tilbake til "ekte meg" og hjelpe Winnipeg Jets med å konkurrere om Stanley Cup denne sesongen. Han visste at han ikke klarte å leve opp til forventningene da han ble byttet til Jets av Columbus Blue Jackets 23. januar. Columbus -laget mottok fremover Patrick Lane og Jack Roslovic, og Winnipeg vant også tredje runde i NHL -utkastet i 2022 i 2022.

Du Bois scoret 20 poeng (8 mål, 12 assists) på 41 kamper i den ordinære sesongen etter å ha brukt Winnipeg Jets Drakt, etter at han scoret et mål på fem kamper for Blue Jackets. I de syv kampene i Stanley Cup-sluttspillet hadde han 3 assists, men i den første kampen i andre runde i Stanley Cup ble topplinjen senter Mark Schaeffler suspendert. Han ble feid av Montreal Canadiens i kampen, og han scoret ikke et poeng. Du Bois sa at på grunn av avbruddet av COVID-19, som påvirket treningen utenfor sesongen og den 14-dagers karantenen han mottok etter handelen, var han i dårlig stand forrige sesong og klarte ikke å starte forrige sesong. I den andre kampen med Jets ble underkroppen skadet, noe som fikk ham til å gå glipp av fire kamper til.

Du Bois scoret minst 48 poeng i hver av sine tre foregående NHL-sesonger, inkludert en NHL-karrierehøyde på 61 poeng (27 mål, 34 ganger) på 82 kamper i sesongen 2018-19. Hjelper). Hvis Jets skal delta i Stanley Cup, vil han spille en nøkkelrolle. Og Pierre-Luc Dubois selv håper også på å få større gjennombrudd i den nye sesongen og strebe etter å vinne konkurranseranger av høy kvalitet. Selv om det er et visst press, så lenge du tar på deg Billige NHL Drakter, må du modig gå til arenaen og jobbe hardt for å gi alt uten å angre.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt