Panthers trakk til slutt en tilbake i andre runde
06 May

Panthers trakk til slutt en tilbake i andre runde

I første runde beseiret hovedstadslaget Panthers, som hadde vært foran andre lag, med sine utmerkede prestasjoner gjennom hele kampen. Imidlertid trakk Panthers, som raskt tilpasset seg, til slutt en kamp med en storscore på 5-1 i andre omgang! Aleksander Barkov og Carter Verhaeghe viste sin styrke igjen i sine Florida Panthers Drakt, med både mål og assist som ga Capitals det siste slaget for å bringe Capitals tilbake til start.

Den forrige fiaskoen gjorde at Panthers spilte veldig nervøse i begynnelsen av dette spillet, ut av spillets rytme de ønsket å kontrollere, men det generelle samarbeidet nøytraliserte ulempene med begynnelsen, og fant gradvis følelsen av Panthers som f.eks. en god situasjon, det ene målet etter det andre økte moralen deres og understreket på nytt hovedstadslaget for å innse at motstanderne deres faktisk var så sterke.

Nicklas Backstrom scoret for Capitals, og de dystre inntjeningene var en sterk kontrast til første runde, og fra tredje kvartal og utover gjorde de ingenting, og forsvaret som ble bygget opp begynte gradvis å bli oppløst av Panthers. Faktisk er en annen grunn til hovedstadslagets fiasko at spissen Tom Wilson ikke klarte å ta på seg Washington Capitals Drakt på grunn av en skade i underekstremiteten. Etter å ha mistet en sterk lagkamerat ble kampens forseelse kraftig redusert. Styrken til Panthers er imidlertid fortsatt høyere enn hovedstadslagets. Å vinne spillet, i tillegg til flaks, avhenger fortsatt av solid styrke og erfaring, samt uforgjengelig viljestyrke.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt