Panthers slått av Washington Capitals
04 May

Panthers slått av Washington Capitals

Washington Capitals beseiret Florida Panthers 4-2 i kamp 1 av Eastern Conferences første runde på FLA Live Arena. TJ Oshie ga det viktigste bidraget på banen i en Washington Capitals Drakt da han scoret målet for å passere Panthers. Evgeny Kuznetsov, Tom Wilson og Lars Eller scoret hvert sitt mål for å slå Panthers, som kom først inn i sluttspillet.

Siden Panthers gikk inn i sluttspillet kan det sies at de har hatt store fremskritt. De beseiret flere sterke lag på en gang. De ble litt lettet av Capitals over å snu poengsummen. I dette spillet var det bare Sam Bennett og Claude Giroux som scoret for Panthers. Selvfølgelig, Sergei Bobrovsky Also fortsatte med å gjøre mer enn 30 redninger for laget, og selv om de tapte denne kampen, vil den andre etappen fortsette to dager senere. På den tiden vil de fortsette å bruke Florida Panthers Drakt sine mot Capitals, kanskje vi kan se Panthers slå Capitals igjen.

Hovedstadslaget spilte ganske bra i denne kampen. Wilson scoret et mål for hovedstadslaget i de første tre minuttene. Denne fantastiske starten ga dem mer selvtillit og scoret deretter et veldig aggressivt mål. Denne statusen fortsetter til slutten av spillet. De håper at de kan fortsette denne fulle tilstanden i neste kamp, ​​som også forventes av alle for å se hvor sterk styrken deres er.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt