Ny drakter, ny begynnelse
29 Sep

Ny drakter, ny begynnelse

Denne sesongen begynte Adidas hockey offisielt å forplikte seg til å "avslutte plastavfall" og resirkulere plast, og lanserte ADIZERO Primegreen Authentic NHL -Billige NHL Drakter for alle 32 NHL -lag. ADIZERO Primegreen Authentic NHL- drakter bruker Adidas ’innovative Primegreen: en serie med høy ytelse som inneholder minst 50% resirkulert innhold, som vil debutere på is på åpningskvelden for sesongen 2021-22 tirsdag 12. oktober.

Dette vil være første gang NHL 32 -lag har brukt hockeydrakter laget av resirkulert materiale. I mer enn ti år har NHL engasjert seg for å redusere virkningen av alle aspekter av sportsvirksomhet på miljøet, og gjøre sitt ytterste for å beskytte det økologiske miljøet. Den nye Hockey drakter vil beholde sine klassiske striper og logo, mens den bruker tredimensjonale broderier for å tiltrekke folks oppmerksomhet til sine bærekraftige materialer, samt en tolags twill som understreker produktets ekthet.

Den nye sesongen begynner neste måned, og resten og trening av spillerne vil også utvikle seg i den nye sesongen. Minst tre lag forventes å delta i Stanley Cup i år. Islanders, Hurricanes og Capitals er de mest gunstige kandidatene. I løpet av sesongen har hvert lag byttet spillere, store eller små, og har sterke spillere. Fornyelsestransaksjonen, jeg håper de kan starte sin nye reise med mer spenning når de får de nye drakter i den nye sesongen.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt