Montreal Canadiens slo Tampa Bay Chargers 3-2 på overtid
07 Jul

Montreal Canadiens slo Tampa Bay Chargers 3-2 på overtid

Det fjerde spillet i Stanley Cup-finalen ble holdt på Bell Centre Arena i Montreal. Kanadierne sto imidlertid allerede på kanten av klippen med 0-3-score i finalen, og den forsvarende mesteren Tampa Bay Lightning var bare nær seier. Ett skritt unna. I det fjerde spillet beseiret Montreal Canadiens Tampa Bay Lightning knepent 3-2 og klarte å vinne en runde, og totalresultatet kom til 1-3.

Montreal Canada, som satt på hjemmebanen, var veldig motivert. Jublende bannere ble hengt på gatene i Montreal. Et stort antall fans hadde på seg røde Montreal Canadiens Drakt for å se spillet. Selv om prestasjonen deres på spillet var dårlig, klarte de likevel ikke å stoppe fansen. Entusiasme, de gir fortsatt keeperen full bekreftelse og støtte. Montreal-kanadiere er også fullt forberedt på spillet og håper å gi en seier til laget og fansen.

Den gode nyheten er at kanadiere fra Montreal tok ledelsen i dette spillet. Hver spiller legemliggjorde sin faste besluttsomhet og alvor i hver handling. De spilte skarpt og levende på banen, og laget var positivt. Slåss, voldelige kollisjoner og slåss for hver ball gjorde sitt beste, og til slutt stolte de på Anderson for å drepe motstanderen på overtid, og vant seieren på dette feltet. Selv om motstanderne som hadde på seg Tampa Bay Lightning Drakt tapte i dette spillet, viste de også et super høyt nivå. Hver handling er ganske spennende, ikke dårligere enn Montreal-kanadiere. Fans på begge sider gleder seg. Spill etter kamp håper Tampa Bay Lightning fortsatt å vinne cupen hjemme.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt