McDavid forbedrer nivået for å hjelpe teamet med å oppnå større prestasjoner
13 Oct

McDavid forbedrer nivået for å hjelpe teamet med å oppnå større prestasjoner

Siden sesongstarten har McDavid jobbet hardt for å være seg selv. Hans harde forsvar og vanskelige kontroll over initiativet har hjulpet Oilers ytterligere suksess. Siden 2015 har hans ferdigheter blitt stadig bedre. Han har scoret 33 mål og 72 assists på 56 kamper forrige sesong. Han har også blitt kåret til NHL Most Valuable Player, vant Hart Trophy og vant Atros -trofeet tre ganger som NHL -scoringsleder. Siden han fortsatt er ung, fortsetter han denne sesongen i Edmonton Oilers Drakt.

McDavid jobber hardt for å finne det neste målet, gjøre alle handlinger foran ham, og bruker sin egen hastighet og ferdigheter til å kontrollere rytmen. Dette er hans sterke side. Fansen er gale på det. Så lenge han er på banen, er det alltid høy kvalitet. kampen av. Selv om du ikke vant dette spillet, men hvert angrep og forsvar av spillerne kan gjenspeile deres styrke, vet de hvordan de skal bruke hva slags mentalitet for å være i en riktig posisjon.

McDavid har jobbet hardt med Hart Cup -mesterne Leon Dresettel og Jesse Puljujervi denne sesongen. En slik kombinasjon kan ha et stort gjennombrudd denne sesongen. Fokuset er fremdeles på hvordan McDavid samarbeider med ledelsen. Forrige sesong ble McDavid den niende spilleren i historien som scoret minst 100 poeng på 53 kamper eller færre. Sammen med lagkameratene skal de ha på seg den samme Billige NHL Drakter og ri på bølgene sammen.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt