Matthews håper å fokusere på den nye sesongen uten å bli påvirket
06 Oct

Matthews håper å fokusere på den nye sesongen uten å bli påvirket

Uavhengig av lavsesongen eller starten på forsesongen, tar Matthews det veldig alvorlig. Selv om han er skadet, har han jobbet hardt for å fullføre rehabiliteringstreningen. Under god fremgang håper han å dukke opp og opptre i det første spillet. Behandle hver bevegelse på sfæren seriøst, finn følelsen på isen, og begynn igjen med lagkameratene.

Som medlem av Maple Leafs -teamet hadde Matthews en vanskelig start. Han tålte presset og prøvde sitt beste i resten av kampen, men den spesifikke tiden som skal vises er fremdeles bestemt. Nå er denne nye begynnelsen faktisk for hvert lagmedlem å gjenvinne og demonstrere sin styrke. Matthews må kanskje bruke mer tid på å justere tilstanden, men Maple Leafs -trenere og -spillere er gode talenter. Selv om de bare bruker en Billige NHL Drakter for å finne en følelse utenfor banen, kan de også oppleve rytmen i spillet. Matthews Det er også en sjanse til å komme sammen med alle raskere.

Matthews forbereder seg fullt ut på slaget, faktisk tar han sakte fart. Han begynte kontaktfri skøyter i helgen. Selv om han ikke har på seg en formell Toronto Maple Leafs Drakt, er poenget at han er veldig fornøyd med prosessen fordi han føler at han kan jobbe hardt og bedre kan forstå staten. . Matthews spilte mesteparten av tiden forrige sesong på grunn av en håndleddsskade, men han scoret likevel 41 mål på 52 kamper. Denne høye effektiviteten vil definitivt gjøre prestasjonen hans enda bedre etter pausen.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt