Mark Stone scorer back-to-back-mål for å gi laget en ny seier
25 Nov

Mark Stone scorer back-to-back-mål for å gi laget en ny seier

Las Vegas Golden Knights slo Ottawa Senators 4-1, deres 11. tap på 13 kamper. Som hovedstyrken til Las Vegas Golden Knights, scoret Mark Stone igjen i dette spillet, og la et svært kritisk grunnlag for seieren i spillet. Dette er Stones fjerde mål på rad. Han ga et veldig stort bidrag, noe som gjorde Vegas Golden Knights Drakt på ham enda mer blendende. Dette er jubelen som alle byttet ut mot svette, og lagkameratene økte selvtilliten.

Og Logan Thompson er den mest solide forsvarslinjen på laget. Redningene hans blokkerte også mange skudd fra motstanderen. Nå er Las Vegas Golden Knights i en god posisjon og i god tilstand. De har begynt å bruke riktig metode for å konkurrere med ulike motstandere, og resultatene har vært svært effektive. Deres seire endret gradvis statusen til ligaen. Denne sesongen, med Stones stabile angrep, har også lagets utvikling noe å se på.

Selv om tapet, er Jake Sandersons prestasjon verdig anerkjennelse. I dette spillet scoret han det første målet i sin personlige karriere. Han kysset Ottawa Senators Drakt for å uttrykke sin begeistring. Lagkameratene prøver sitt beste for å angripe fremover, men de finner ikke en måte å score på. Den generelle ytelsen er god eller dårlig. Selv om det er beklagelse ved å tape, kan de også lære av opplevelsen av å mislykkes. De må prøve sitt beste for å score for å endre status quo. Neste gang er spillet kanskje bare vinneren.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt