Maple Leafs taper igjen
10 Nov

Maple Leafs taper igjen

For Maple Leafs ser Kings alltid ut til å være ute av stand til å tråkke, og de mislykkes alltid. Kanskje de alltid er for sterke. Jonathan Quick kan fullføre 33 redninger. Phillip Danault bidrar også for mye til Kings. Med disse spillerne som har jobbet så hardt for sitt eget lag og et så sterkt lag, må jeg si at Kings er kongen av styrke, og etterlater bare de ensomme uttrykkene til Maple Leafs-spillerne og de varme og stille seerne på siden. av feltet.

Men Maple Leafs-laget er alltid iherdig offensivt og er også klare til å gjøre sitt beste for hver kamp. Mens Kings har vunnet fem seire på rad, endrer Maple Leafs-laget seg også og blir bedre, og kan gjøre endringer for neste gjennombrudd. Selvfølgelig, mot Kings, kan de alltid finne et gap, noe som gjorde at Maple Leafs følte seg motløse i en viss periode, fordi de ikke kunne opprettholde en god fremgang i spillet, og motstanderen ga dem ikke en rekkevidde på angrep.

Rask hastighet og stabil mentalitet er en god prestasjon for Kings, så de har bygget opp en fordel på kort tid, og Quik gjorde et veldig viktig bidrag, og det vil han fortsette med, slik at de kan vinne flere kamper enn andre. Maple Leafs-laget har sin egen strategi, men det må også justere ulike strategier når de møter ulike motstandere. I neste kamp vil jeg fortsatt se spillerne i Los Angeles Kings Drakt og Toronto Maple Leafs Drakt spille sammen.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt