Kucherov leder Chargers for å gjenvinne Stanley Cup
30 Jun

Kucherov leder Chargers for å gjenvinne Stanley Cup

Kucherov scoret 3 poeng i første kamp i Stanley Cup-finalen på Amalia Arena mandag i Chargers 5-1-seier over Montreal Canadiens og 30 poeng på 19 sluttspillkamper. I det andre spillet i sluttspillet fikk ingen andre i NHL mer enn 23 poeng. Kucherov ledet NHL med 34 poeng i de 25 sluttspillkampene der Chargers vant cupen forrige sesong. Scoret i Stanley Cup-sluttspillet de siste to sesongene. Han har hatt på seg et Tampa Bay Lightning Drakt, og bidratt med mange poeng for laget, og hjulpet laget med å beseire mange motstandere.

Kucherov er den femte spilleren i NHL-historien som scorer 30 poeng i flere sluttspill, men lynet har også blitt feid ut av kanadiere i den første runden av Østkonferansen. Men en god mentalitet tillot dette laget å snu tidevannet igjen og igjen og til slutt beseire motstanderne. Kucherov fortsatte å nå nye høyder på mange måter.

Etter å ha savnet den vanlige sesongen 2020-21 for å komme seg etter hofteoperasjon, hoppet Kucherov inn i sluttspillet og gjenvunnet sin lederrolle. Han slutter aldri å trene og snakker med spillerne om det han ser. Når han snakker, har det vekt. Så lenge du ser ham ha den kjente Billige NHL Drakter på banen, vil laget alltid ha høy moral og ha absolutt sikkerhet for å spille spillet. Lyn har gradvis blitt sterkere under hans ledelse, og kanskje vi fremdeles kan se dem slå motstanderne godt i neste kamp og stå på en høyere posisjon.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt