Joseph Woll vinner sitt første show for Maple Leafs
15 Nov

Joseph Woll vinner sitt første show for Maple Leafs

Joseph Woll hjalp Maple Leafs med å beseire Buffalo Sabres på KeyBank Center. I dette spillet gjorde han 23 redninger og vant sitt første show i Toronto Maple Leafs Drakt. Dette er en god start, og det er også en veldig god kamp for Woll. Det har gitt ham mye selvtillit og vil tillate ham å ha en bedre mentalitet å møte i fremtidige kamper.

Woll ble valgt ut av Toronto Maple Leafs i tredje runde av 2016 NHL Draft. Det er dette han drømte om da han var barn, og han innså det, han kan starte karrieren i NHL-laget. Maple Leafs-teamet kan gripe muligheter i kritiske øyeblikk og utnytte og score poeng, slik at de ikke trenger å forklare styrkene sine. De bruker tiden til å absorbere flere ting og vinne kampen med en god mentalitet på banen.

Denne sesongen er starten på konkurransen igjen. Hvert lag sprint for mesterskapet, og hver kamp prøver å få laget deres til å score så mye som mulig, for å få en mer gunstig plassering. Og som keeper for Maple Leafs-laget har de gitt store bidrag. De bryr seg ikke om konsekvensene, bare for å leve opp til seg selv, så vi bør støtte dem, ta med favoritt Hockey drakter våre og ta av med dem på isen.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt