Jordan Binningtons punt redder St. Louis Blues for en stor seier
09 May

Jordan Binningtons punt redder St. Louis Blues for en stor seier

Som lagets siste forsvarslinje er keeperens ferdigheter svært viktige, og ofte avhenger sluttseieren av den som har på seg keeper Billige NHL Drakter. Jordan Binnington, St. Louis Blues-målvakten, gjorde 28 redninger i kamp 4 mot Minnesota Wild og ble husket for sin prestasjon i sin første St. Louis Blues Drakt debut. leve ham. De to sidene kjempet om uavgjort 2-2, og neste kamp går tilbake til Minnesota.

Ned 2-1, St. Louis Blues vant kampen 5-2, med braketter fra David Perron og Jordan Kyrou, med det femte målet fra Ryan O'Reilly som scoret og eksplosjonen deres ga alle håp. Selv om begge sider er veldig gode, nå tilbake til utgangspunktet, så har alt en sjanse.

Selv om Minnesota Wild ikke spilte bra i denne kampen, scoret Matt Boldy ett av de eneste to målene, og det var også det første målet i karrieren i sluttspillet. Det er hans eneste suksess med en Minnesota Wild Drakt, og jeg er sikker på at han vil være bedre neste gang. Den nåværende poengsummen gjør også at de to sidene ser frem til neste kamp.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt