Jarry hjelper Penguins til å vinne
24 Nov

Jarry hjelper Penguins til å vinne

Pittsburgh Penguins vant 3-1 mot Winnipeg Jets. Tristan Jarry, som hadde på seg Pittsburgh Penguins Drakt, ga en stor assist. Hans 30 redninger gjorde at Penguins holdt seg høyt midt på scenen. Seiersbanner. Seieren i denne kampen gjorde spillerne fulle av selvtillit. For dem var denne seieren av stor betydning. Til og med fansen på tribunen var glade i dem og omfavnet med spenning.

Tristan Jarry har ladet seg selv gjennom hele ferien, trent og behandlet ham seriøst, så denne sesongen kan han takle situasjonen på banen godt. Jarry eliminerte Montreal Canadiens og Toronto Maple Leafs i de to første kampene på bilturen. Hans påfølgende lockout endte på 161 minutter og 31 sekunder. Dette er den lengste tiden denne sesongen og den lengste i historien til pingvinene. den femte gangen. Hver spiller er takknemlig for redningen for å redde laget fra å bli beseiret. Dette er nøkkelen til hvorfor du blir gjenbrukt.

Jarry har den lengste stopprekorden på rad i historien til pingvinene. Tvert imot, selv om motstanderne som hadde på seg Winnipeg Jets Drakt behandlet dem i full form, klarte de ikke å svare i tide både i defensiven og den offensive siden. Gikk også glipp av muligheten til å score, noe som gjorde Penguins-spillerne mer målbevisste og den generelle spillestilen var mer fremtredende. Det var virkelig et resultat som gjorde alle fornøyde.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt