Islanders fokuserer på kamp 7 i semifinalen etter en spennende seier
25 Jun

Islanders fokuserer på kamp 7 i semifinalen etter en spennende seier

Etter at New York Islanders beseiret Tampa Bay Chargers 3-2 på overtid i det 6. overtidsspillet av topp 7 i Stanley Cup-semifinalen, var de beruset i dette øyeblikket, men de har allerede fokusert på spillet. Det 7. spillet i Pawan. Islanders trenger nok en seier for å kvalifisere seg til Stanley Cup-finalen, dette er første gang siden 1984, og avslutter Chargers 'forsøk på å bli Stanley Cup-mestere igjen.

I det spillet var reisen til Stanley Cup-finalen i fare. Bortsett fra å minne dem om hva som fikk dem til å komme til dette punktet, ba de seg strengt om å gjøre sitt beste, og uten å angre på for å få en høyere ære. Gå hardt. Denne metoden har vært en god hjelp for Islanders i Stanley Cup-sluttspillet, og hjalp dem med å komme bak i de to første rundene mot Pittsburgh Penguins og Boston Bruins, og å gjøre uavgjort hvis de havner bak. Motstanderne i Tampa Bay Lightning Drakt gikk inn i seriens 7. kamp.

Trener Trotz trente Washington Capitals for Stanley Cup i 2018. Han husker tydelig tilliten Capitals oppnådde i sin 3-0 seier over Chargers i Game 6 i Eastern Conference Finals den sesongen, og hvordan det hjalp dem til 4 - 0 vant det 7. spillet i Amalie Arena. Spillerne i laget prøvde sitt beste for å score mål, inkludert fremover Brock Nelson og forsvarer Scott Mayfield som ventet på spillerne, og de oppnådde veldig gode resultater. Jeg tror de kan fullføre neste kamp godt og ta New York Islanders Drakt tro prøver å spille det beste nivået.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt