Evans fornyer kontrakten med Montreal Canadiens
04 Oct

Evans fornyer kontrakten med Montreal Canadiens

Forrige helg fornyet Jake Evans, en tidligere Montreal Canadiens -spiller, kontrakten med laget. De to sidene signerte en treårig fornyelseskontrakt på 5,1 millioner dollar. Etter at den nåværende avtalen ender denne sesongen, vil Jake Evans motta en årslønn på 1,7 millioner dollar. Han kunne ha blitt en begrenset gratis agent i juli 2022 og har fortsatt ikke forlatt Montreal Canadiens Drakt.

Med tiden ble Jake Evans mer og mer flink til ishockey. Når det gjelder lovbrudd, ble han mer og mer avslappet etter hvert som han spilte på stedet. Han forsto hvordan han kontrollerte og angrep, og justerte sakte hastigheten og rytmen til den beste tilstanden. Lær mer om spillet og mestre spillets generelle situasjon. Montreal Canadiens har også blitt sterke på grunn av spillerne sine.

Jake Evans scoret 3 mål og 10 assists på 47 kamper forrige sesong, men scoret 1 mål og 1 assists i 7 Stanley Cup -sluttspill, men hjalp likevel laget med å komme inn i finalen. Selv om de tapte for Tampa Bay Chargers på 5 kamper, scoret Jake Evans 5 mål og 11 assists på 60 kamper i den ordinære sesongen. Dette er æren han vant med dette laget, så han jeg setter også stor pris på mulighetene i laget, og vil fortsette å bruke denne Billige NHL Drakter for å oppnå større drømmer. Laget og spillerne oppnår hverandre og klatrer høyere.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt