Eichel ble fratatt sin stilling som kaptein Buffalo Sabres
24 Sep

Eichel ble fratatt sin stilling som kaptein Buffalo Sabres

Kevyn Adams, daglig leder for Buffalo Sabres, kunngjorde en avgjørelse torsdag etter at Eichel ikke klarte å delta på treningsleirens fysiske trening på grunn av en herniert livmorhalskive. Derfor sa Adams at Buffalo Sabres ikke vil utnevne en kaptein denne sesongen, noe som betyr at Jack Eichel ikke lenger er kaptein for Buffalo Sabres, men vil forbli i skadesreservelaget og Billige NHL Drakter forblir uendret.

Selvfølgelig diskuterte teamet og Eichel også høytidelig, bare for å få det nåværende resultatet. For laget er kapteinen hjerterytmen til et lag og er en viktig rolle for å forene laget. Nå er det nødvendig å holde laget i gang normalt i stedet for å haste for suksess. Du vil definitivt velge riktig person og deretter utnevne teamet. Viktig beliggenhet.

Eichel ble valgt av Buffalo med det andre samlede valget i NHL Draft 2015. Eichel scoret 355 poeng (139 mål, 216 assists) på 375 kamper. I de fem første NHL-sesongene scoret han minst 24 mål hver sesong, inkludert en karrierehøyde på 36 mål i sesongen 2019-20. Eichel ble utnevnt til kaptein 3. oktober 2018, og et år senere signerte han en åtteårig kontrakt til en verdi av 80 millioner amerikanske dollar (gjennomsnittlig årlig verdi på 10 millioner amerikanske dollar). Det 24 år gamle senteret har vært gjenstand for handels rykter, delvis på grunn av uenighet med Sabres om hvordan han skal behandle nakkeskaden, noe som forhindret ham i å delta i de siste 33 kampene i forrige sesong. Men for laget er Eichel fortsatt en av lagets helter. Hver spiller ønsker å spille sunt og maksimere fordelene. Teamet bør studere hvordan man kommer til ønsket posisjon og jobber hardt. Selv om Eichel ikke trenger å utnevne kapteinen, kan han fortsatt komme seg etter skaden og fortsette å bruke Buffalo Sabres Drakt for lagets rangering.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt