De Golden Knights tålte presset for å beseire Canadiens
21 Jun

De Golden Knights tålte presset for å beseire Canadiens

I det siste spillet mellom Golden Knights og Canadiens spredte Canadiens vingene mot vinden og beseiret Golden Knights 2-1. Robin Lehner, iført Vegas Golden Knights Drakt, førte laget til seier på overtid. Lehner, som startet i stedet for Marc Andre Fleury, gjorde 27 redninger og tillot bare Paul Byron å score i andre kvartal.

Etter Golden Knights tredje tap bestemte DeBoer seg for å jobbe med Lehner, noe som ble fremhevet av Marc-Andre Fleurys sene feil. Dette er bare Lehners andre start siden 10. mai. Med tanke på Fleurys prestasjoner i de fleste av sluttspillene, er dette en dristig beslutning. Det er også fordi Lehner har det eneste andre spillet i sluttspillet. Syv mål ble sluppet inn i starteren. Men alt gikk etter planen for dette spillet, fordi Golden Knights nå har gjort dette til en to-vinn-av-tre-serie. De har nå hjemmeis igjen, bare ett minutt i begynnelsen av overtid, og de har også på seg gull. Nicholas Roy i Golden Knights- Billige NHL Drakter scoret nøkkelen til lagets seier.

Hvis det ikke var for Lehners fulle spill i nettet, var det kanskje ikke sluttresultatet i spillet som var så spennende. De flere redningene han gjorde i dette spillet fikk laget til å avgjøre seieren. Tvert imot, for Canadiens var dette resultatet et stort slag. De hadde bedre sjanse til å vinne og klarte å kontrollere tempoet i spillet godt. De var et av de beste lagene i ligaen, men alt gikk imot deres ønsker. Jeg håper de vil justere humøret og fortsette å sette i gang. Jeg gratulerer også Golden Knights for den siste latteren på noen få kamper.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt