Cirelli scoret to ganger og assisterer Lightning til å vinne
22 Nov

Cirelli scoret to ganger og assisterer Lightning til å vinne

I Tampa Bay Chargers vs. Minnesota Wild-kampen dro de to lagene kampen inn i en brutal straffesparkkonkurranse, men Cirelli, iført Tampa Bay Lightning Drakt, scoret to ganger og hjalp Tampa Bay Chargers i siste liten. Slå Minnesota Wild 5-4.

Tampa Bay Chargers har vunnet 8 av de siste 11 kampene. Pat Maroon og Alex Barre-Boulet har begge scoret for Chargers, og Steven Stamkos scoret sitt eneste mål i straffesparkkonkurransen. Selvfølgelig gjorde Brian Elliott også 28 redninger for lagets seier for å ta seieren til slutt.

Som mester for forrige sesong, har Tampa Bay Chargers også gjort det bra i hver kamp denne sesongen for å sikre et jevnt opprykk og lede poengsummen i rangeringen. Men også et medlem av Tampa Bay Chargers, Brayden Point savnet kampen på ubestemt tid på grunn av en overkroppsskade. Spissen ble skadet i kampen mot New Jersey Devils. Selv om han kunne fullføre spillet, for å unngå ytterligere utvidelse av skaden, vil han fortsatt ta av seg Hockey drakter midlertidig for å helbrede skadene. Etter å ha signert en 8-års kontrakt i løpet av offseason, har han gjort en stor innsats denne sesongen, og scoret 13 poeng på 16 kamper, og jeg tror han snart vil kunne se Brayden Point på scenen og fortsette å fly.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt