Carolina Hurricanes slo New York Islanders, men Raanta er skadet
25 Apr

Carolina Hurricanes slo New York Islanders, men Raanta er skadet

Carolina Hurricanes vant nok en gang over New York Islanders, som holdt nr. 1 med fire poengs ledelse over Rangers. Max Domi scoret det klare målet i tredje kvarter, og på slutten samlet de seg for å beholde overtaket til kampslutt, solid i toppen. Dette bringer dem sammen igjen for å ofre denne seieren.

I tillegg til dette viktige poenget ga Derek Stepan og Seth Jarvis det samme scoringsbidraget, og Pyotr Kochetkov gjorde syv redninger for Raanta for å gi Hurricanes sin fjerde seier på rad. Deres innsats har allerede matchet enkeltsesongrekorden for seire og poeng satt av Stanley Cup-mesterne 2005-06. Ja, å ha på seg den samme Billige NHL Drakter og gjøre det samme som å trene Hurricanes har ført dem til nok en historisk seier.

En beklagelse er at Antti Raanta, Hurricanes siste forsvarslinje, ble skadet i en redning i andre kvarter, og Frederik Andersen har også gått glipp av fire kamper med en skade i underekstremitetene. Nå må Hurricanes revurdere helsen sin. velg en annen i stedet. Når de har på seg Carolina Hurricanes Drakt igjen, må spillet fortsette. Jeg tror at som medlem av Hurricanes vil de gjøre sitt beste for å opprettholde denne nr. 1-posisjonen så lenge som mulig.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt