Canadiens vant sin 5. kamp og er nå bare en seier borte fra Stanley Cup-finalen
23 Jun

Canadiens vant sin 5. kamp og er nå bare en seier borte fra Stanley Cup-finalen

Montreal Canadiens har bare én seier unna Stanley Cup-finalen. Denne setningen kan være like umulig som enhver setning som dukket opp i årets sluttspill, men etter at de vant 5. kamp 4-1 i Las Vegas, er dette deres posisjon. Golden Knights mangler krenkelse, spesielt når det gjelder styrke, og konkurransen mellom de to lagene har aldri stoppet. Denne gangen vant Canadiens spillet igjen.

Jesperi Kotkaniemi åpnet scoringen med det femte målet i sluttspillet klokka 8:45. I det andre spillet lastet den tidligere Vegas-utkastplukkeren Nick Suzuki opp et pass fra veggen til Eric Staal, som også hadde på seg en Montreal Canadiens Drakt i det fri. Det var Eric Staal sitt mål som doblet Montreal-ledelsen. Og Cole Caulfield scoret sitt tredje mål i sluttspillet tre minutter senere. Kanadierne kom tilbake i dette spillet og kom tilbake til topposisjonen.

Nå møter Golden Knights ikke mye tid til å finne ut hva som plager deres lovbrudd. Ta for eksempel pris. Han presterte bra i sluttspillet, men Stone har bare scoret ett mål de siste to kampene. De hadde en av de verste prestasjonene i sluttspillet i sin femte hjemmekamp. Canadiens geni vant en avgjørende kamp mellom Suzukis trepunkts natt og Caulfields sterke spill og Prices pre-net innsats. Men Golden Knights gjorde ikke en avgjørende kamp for laget. De hadde bare en gang igjen til å ta av seg Billige NHL Drakter. Til slutt kommer det an på om de kan motstå presset og gå videre.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt