Calgary Flames slo Buffalo Sabres
19 Nov

Calgary Flames slo Buffalo Sabres

Jacob-Markstrom vant sesongens høyeste antall elimineringer. I den siste kampen mellom Flames og Sabres var det Johnny-Gaudreau-og-Matthew-Tkachuk iført Calgary Flames Drakt som hjalp laget med å vinne den endelige seieren og en stor scoring. General Sabre-laget kjempet godt. Som medlemmer av Flame-teamet er styrken til de to helt åpenbar for alle, og Flame-teamet beveger seg sakte videre på rankinglisten.

Spillerne er lederne for laget og kjernespillerne, som leder laget fremover. Spillerne har gitt gode bidrag i sine respektive posisjoner for å få den perfekte avslutningen på spillet. Andrew-Mangiapane scoret to ganger for Flames. Gaudreau scoret to mål og en assist. Tkachuk scoret ett mål og to målgivende pasninger. Jeg måtte se alles intensjoner, noe som gjorde at fansen måtte bli overrasket. Slutten, fordi jeg så spillerne som satte fart på isen gjorde det.

Som Sabres-laget fullførte Dustin-Tokarski karrierehøye 45 redninger i kampen han deltok i. Dette er et nytt gjennombrudd og en spennende kveld. Selv om jeg tapte en av kampene denne gangen og følte meg urolig og nølte, betyr det ikke at jeg ikke fikk noe annet. Å gå videre i vanskeligheter er en annen opplevelse. Teamet trenger denne typen psykologisk intensitet for å nå et høyere nivå. Neste kamp er kanskje når disse spillerne i Buffalo Sabres Drakt beseirer motstanderne.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt