Bruins uavgjort NHL-rekord, viser mesterskapstemperament
21 Nov

Bruins uavgjort NHL-rekord, viser mesterskapstemperament

Siden Boston Bruins slo Chicago Blackhawks 6-1, har de vunnet sin 11. strake hjemmekamp denne sesongen, og har også slått NHL-rekorden tidligere satt av Blackhawks og Florida Panthers. Hver spiller i Bruins denne sesongen bidrar aktivt og full av selvtillit. Prestasjonen deres har fullt ut demonstrert temperamentet til en mester. Blant dem har David Pastrnak og Charlie McAvoy prestert bra. Alle er verdsatt og laget har beveget seg mot målet med mesterskapet.

I dette spillet brukte David Pastrnak og Charlie McAvoy nok en gang kreftene sine for å hjelpe laget til å vinne med en stor poengsum. Pastrnak scoret til og med to ganger og to mål. Bergeron scoret ett mål, og hans NHL-poeng nådde 999 poeng. Fra begynnelsen viste de fullstendig dominans. Det som gjør folk glade er at Jeremy Swayman har vært begrenset siden han ble skadet, men i denne kampen, iført Boston Bruins Drakt, slapp han også begrensningene fullstendig og gjorde mye. Denne kritiske redningen, må jeg si, det samordnede angrepet har oppnådd meget gode resultater.

Dessverre måtte Blackhawks møte sitt tredje tap. Bruins var virkelig mye sterkere og hadde absolutt lederskap. Derfor, sammenlignet med Blackhawks' slurvete angrep og forsvar, passerte Bruins enkelt. Selv om Toews, som hadde på seg en Chicago Blackhawks Drakt, scoret det første målet for laget, utnyttet han ikke muligheten til å angripe. De må studere det tapte spillet og gjøre korrigeringer for å forbedre lagets moral. De kom med et nytt nederlag, men de kan se sine egne mangler og rette dem, og også tenke på motstanderens spillestil slik at de har en sjanse til å snu nederlag til seier.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt