Auston Matthews scorer det 60. målet, og slår rekord
27 Apr

Auston Matthews scorer det 60. målet, og slår rekord

Maple Leafs kan få et solid fotfeste i NHL, og den største bidragsyteren til laget er Auston Matthews. Prestasjonen hans beviste også Maple Leafs ønske om å gå videre til sluttspillet og Stanley Cup. I Maple Leafs siste kamp mot Detroit Red Wings var Maple Leafs 3-0 på kvelden og Matthews scoret to mål for å legge det største grunnlaget for Maple Leafs seier. Matthews hadde sin 60. kjøretur i kampen, et betydningsfullt øyeblikk i Toronto Maple Leafs Drakt sin, da han også var den første amerikanskfødte spilleren som gjorde det.

I møte med Maple Leafs angrep klarte ikke Red Wings å forsvare. I kampen sendte de til tross for hardt arbeid også den beste keeperen, men under ledelse av Alex Nedeljkovic mislyktes de til slutt. Men Matthews fullførte milepælsgjennombruddet, og alle heiet på ham. I sterk kontrast var motstandere som hadde på seg Detroit Red Wings Drakt ekstremt frustrerte fordi de ikke fikk noe.

Med denne seieren sikret Maple Leafs andreplassen i Atlantic Division og hjemme i første runde av Eastern Conference i Stanley Cup-sluttspillet. De vil møte enten Chargers eller Boston Bruins.

Faktisk er dette Matthews første mål på de siste seks kampene. Noen få kamper uten mål gjorde ham mer lysten på å score. Ved å utnytte dette momentumet brøt han gjennom seg selv og satte rekord. Denne situasjonen vil også gjøre Maple Leafs i en bedre tilstand. Selvfølgelig vil det ikke være skadelig for de påfølgende spillene. Tvert imot vil det stimulere kampånden deres. Maple Leafs har ikke lav styrke. De vil definitivt opprettholde seieren og fortsette å skape flere trusler.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt