Akira Schmid erstatter Blackwood
09 Nov

Akira Schmid erstatter Blackwood

New Jersey Devils' målvakt er skadet, noe som faktisk ikke er bra for laget, fordi målvakten er veldig viktig som siste forsvarslinje på banen, og redningene deres kan endre utfallet av kampen, men Mackenzie Blackwood spilte mot Egypt. Akira Schmid forventes å være hans backup nå som han må ta av seg sin elskede New Jersey Devils Drakt etter en skade under Edmonton Oilers-kampen.

Forrige sesong spilte Blackwood kun 25 kamper på grunn av en skade i venstre fot, og redningsraten var ikke høy. Heldigvis kan Blackwood fortsatt spille for Devils. Så lenge han kommer seg, er Blackwood fortsatt den viktigste keeperen på laget.

Men for Devils har de andre dårlige nyheter, spiss Palat vil også gå glipp av de neste to månedene eller så fordi han nettopp ble operert, han har gått glipp av de siste seks kampene, de neste to månedene vil han ikke være i stand til å være på feltet, i begynnelsen av denne sesongen, scoret han tre mål, ser frem til at han kommer tilbake, tok på seg Billige NHL Drakter som han er stolt av og scorer flere mål for laget, en sterk offensiv kan tilføre laget flere sjanser, mens det var ikke en god start på sesongen, fremtiden handler om muligheten til å endre seg.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt