Aaron Ekblad har kommet seg og gitt viktige bidrag til laget
17 Nov

Aaron Ekblad har kommet seg og gitt viktige bidrag til laget

Med et brudd og en revet innside av ankelen avsluttet Aaron Ekblad sesongen som kunne ha vunnet Norris Trophy. Men denne sesongen er Aaron Ekblad tilbake på banen iført Florida Panthers Drakt. Kanskje denne sesongen har han fortsatt en sjanse til å vinne Norris Trophy. Dette vil også være en gjennombruddsesong for Florida Panthers.

Ekblad deltok i 15 kamper. Etter skaden scoret han 4 mål og 7 målgivende pasninger. Det originale Ekblad er tilbake. Han ønsker ikke å bruke tiden han gikk glipp av til å utsette lagkameratene. Han er fortsatt sterk og fullførte hver kamp som presterte veldig bra. Smertene er forbigående, og den fremtidige karrieren må fullføres nøye for å leve opp til seg selv, så Ekblad reiste seg fra der han falt og begynte på nytt.

Før Ekblad ble skadet i fjor var han den mektigste kandidaten til Norris Trophy, men han kom seg opp på samme nivå som han kunne nå den høyden han trodde, så lenge han kan holde god kondisjon og helse. Nå er Ekblad blitt mer stabil. Så lenge han tar på seg sin eksklusive Hockey drakter, vil han gå inn i staten og strebe etter å bli en ekte spiller, en fremragende spiller. Han vil ta på seg sitt ansvar på banen og fullføre hver kamp seriøst.

Comments
Write Comment
Topp salg drakt